Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Oana Badea (PNL): Știu că la Alba Iulia unii contestă sensurile giratorii. La Aiud oamenii le cer ca soluții

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia unii contestă sensurile giratorii, însă la Aiud cetățenii le cer ca soluții pentru fluidizarea traficului, a spus, luni, la radio Unirea FM, consilierul local Oana Badea, posibil candidat din partea PNL la Primăria Aiud.

sens giratoriu alba iulia09”După locurile de muncă vin reparațiile străzilor, trotuarelor, să nu vorbesc despre blocajele în circulație care se produc joia sau să nu vorbesc despre soluțiile care nu sunt tocmai practice în anumite zone. Știu că la Alba Iulia unii contestă sensurile sensurile giratorii. La Aiud unii le cer ca soluții în anumite zone. Traficul, circulația cu mașina și pe jos sunt obiective importante pentru aiudeni și le plasează imediat după locurile de muncă”, a afirmat Oana Badea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oana Badea a spus despre parcul din Aiud, unde au fost amplasate aparate de fitness, că a beneficiat de multe studii de fezabilitate și de foarte puține realizări efective.

”Parcul din Aiud este un punct foarte important. Ofertant prin felul în care arată, poziționat foarte bine, parcul din Aiud nu a beneficiat decât de foarte multe studii de fezabilitate și foarte puține realizări efective”, a completat consilierul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea