Oana Badea: ”Achiziționarea unui Computer Tomograf pentru Spitalul Municipal Aiud – unul dintre obiectivele prioritare pentru anul acesta”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că unul dintre cele mai importante obiective ale administrației locale, în acest an, este achiziționarea unui Computer Tomograf pentru spitalul din oraș.

”Spitalul Municipal Aiud se adresează unui număr de peste 55.000 de persoane, toată zona vine către spitalul nostru. Am sprijinit și pentru aparatura solicitată anul trecut, pe zona de chirurgie, oftalmologie, în toate secțiile unde s-a cerut aparatură de specialitate, am alocat bani prin consiliul local. Anul acesta, ca obiectiv, este achiziționarea unui Computer Tomograf și este un obiectiv definit împreună cu managerul spitalului. În mod evident, la acest număr mare de persoane care vin la spital, o astfel de investigație făcută local este un beneficiu”, a spus primarul Aiudului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Oana Badea a explicat că, pentru cumpărarea aparatului care ar costa circa 230.000 de euro vor fi utilizate și surse din bugetul local, dar și sumele încasate la balul de caritate organizat, sau bani din alte donații.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Vom face un asemenea efort încât obiectivul Computer Tomograf în 2018 să fie atins!”, a subliniat edilul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Alegatorul 16 februarie 2018 at 19:40

Cele 170 de milioane vechi date mămicii din bugetul local ptr.finanțarea balului Astra le-a socotit? Pe viitor finanțați toate balurile vanghelioanelor….

locuitor al judetului Albai 17 februarie 2018 at 14:00

Pe buna dreptate se afirma ca este nevoie de aparatura in Spitalul din Aiud,dar in primul rand este nevoie de personal specializat,pentru ca sunt specialitati neacoperite cu personal medical si trebuie mers ori la privat ori in alte orase pentru investigatii si tratament de specialitate,este nevoie de disciplina si OMENIE din partea celor angajati si obisnuiti ca programul de consultatii este pentru pacienti si nu ca sa fie respectat,este nevoie de bani pentru analizele medicale si de organizare pentru ca timpul este foarte valoros si pentru bolnavi si pentru sanatatea lor si te-apuca toti dracii ca nu poti sa faci o programare on line sau pe telefon,ca dupa ce te scoli de dimineata ca sa ajungi la doctor apar tot felul de indivizi cu antemergatori personal din spital/policlinica si care sar peste rand si s-a zis cu respectarea ordinii.Pentru toate astea nu trebuie bani,trebuie conducatori,verificari din partea celor care finanteaza si profesionalism si inca o data zic – OMENIE –
Cat despre baluri la Aiud acest obicei este inradacinat de multa vreme ca un prilej pentru „elitele” vremelnice ,bisnitarii ,politicienii si acolitii lor sa isi scoata tinutele in lume.Intr-un oras unde nu se gasesc meseriasi pentru lucru de calitate,plin de asistati sociali, votanti de culoare sau partide politice,nu s-au organizat si probabil nici nu se vor organiza curand baluri pentru locuri de munca sau intalniri cu cei care cauta meseriasi si nu gasesc pentru ca se lucreaza la negru in draci si se dau ajutoare sociale la toti betivii si vagabonzii.

aiudean 18 februarie 2018 at 8:49

Foarte laudabila initiativa profesoarei.
Dar daca nu are si personal specializat pentru a-l utiliza, degeaba il ia. Tinand cont ca la banii astia este unul second-hand, sper sa si functioneze. Altfel e doar o manareala specifica invatatoarei.

Comentariile sunt oprite