Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni au fost donate, aduse și montate de voluntarii străini, pe terenul deținut de  asociația „Casa Nădejdii”. Asociatia Casa Nadejdii este condusă din oameni dedicați și cu pasiune care reprezinta o speranta pentru comunitatea aiudeana de aprox 25 ani de când își desfășoară activitatea socio-educațională.

Citește și: Cel mai nou centru de zi din Aiud, „Casa Nădejdii”, o speranță pentru copii și familii aflate în dificultate

Chiar dacă e construit pe terenul deținut de asociație, parcul de joacă se adresează tuturor copiilor.

”Un grup de 30 germani/ francezi/ și alte naționalități, au vizitat Asociatia Casa Nadejdii Aiud cu scopul de a construi un parc de joaca pentru copiii aiudeni!

Pasiunea pentru mișcare ar trebui insuflată copiilor încă de la cele mai fragede vârste. Evoluția tehnologică de multe ori îi împiedică pe cei mici să se bucure cu adevărat de minunățiile copilăriei.

Parcul de joacă a fost special construit pentru a oferi copiilor aiudeni un moment de respiro, sa se bucure de copilărie și sa uite de jocurile pe telefoanele mobile.

Atmosfera creată este relaxantă, permite socializarea, și aduce multe zâmbete copiilor!

Pe data de 26 Aprilie 2024 vom avea evenimentul “Ziua Porților Deschise” prilej cu care îi invitam pe cei interesați sa ne viziteze și sa ne bucurăm împreuna de un program special” a scris Ciprian Bogdan, pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea