Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și dulciuri.

O echipă formată din șapte frizeri, de la barbershop-ul Men’s Crib din Sibiu, au făcut o surpriză frumoasă pentru copilașii de la două orfelinate. Aceștia i-au tuns și au strâns mai multe haine, jucării și dulciuri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Cum te poți tunde fără bani în România: Coafezele și frizerii care nu dau bon fiscal, obligați să presteze serviciile pe gratis. Precizările ANAF

Facem aceste gesturi deoarece considerăm ca toți ar trebuii să fim mai buni, să dăm mână de la mână și să ajutăm de câte ori avem ocazia. Sunt gesturi mici, lucruri care pentru noi înseamnă atât de puțin dar pentru unii oameni înseamnă atât de mult. Ne simțit foarte bine să știm că de acum înainte de Paște putem să le aducem o bucurie copiilor,” a povestit Alex Fulea.

Nu este primul gest de acest fel al echipei, aceștia făcând același lucru și pentru seniorii de la azilul de bătrâni din Sibiu numit „Prietenii Seniorilor.”

Barbershop-ul este situat în Sibiu și este condus de către frizerul Adrian Susan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea