Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„O vară creativă”: Ateliere educative și jocuri în aer liber, mâine, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„O vară creativă”: Ateliere educative și jocuri în aer liber, mâine, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 15 iulie 2022, între orele 11.00 și 13.00, curtea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va deveni teren de joacă pentru cei mici, pe care îi așteptăm să ia parte la atelierele educative pregătite pentru ei de echipa de animație culturală a instituției, în cadrul activității „O vară creativă”.

În funcție de vârstă și preferințe, copiii vor fi angrenați în sesiuni de modelaj, desen, pictură, lucru manual, precum și în jocuri interactive, de cultură generală. Din program nu vor lipsi prezentările de carte și nici lecturile din volume nou intrate la raft, ce vor putea fi ulterior împrumutate, prin  Secția Împrumut Carte pentru Copii a bibliotecii.

Sclipici, culori, hârtie colorată, foarfeci, plastilină și alte minuni avem noi, voi trebuie doar să veniți curioși, cum știm că sunteți, și pregătiți pentru câteva ore de distracție creativă. Vom confecționa semne de carte, umbreluțe, moriști, mini jurnale și câte altele, pe toate având apoi libertatea de a le lua cu voi, acasă.

Activitățile de vineri fac parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.7 Ateliere educative și se desfășoară periodic, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Vă așteptăm la bibliotecă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea