O tânără din Alba Iulia și-a accidentat “din greșeală” iubitul, după o ceartă pasională

Paul Voicu - Primar 2020

O femeie de 31 de ani din Alba Iulia este cercetată penal comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce în urma unor certuri și-a accidentat concubinul, care încercând să o împiedice să plece cu mașina s-a agățat cu mâinile de ştergătorul lunetei autoturismului.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în Oarda de Sus. Adriana P., în timp ce conducea un autoturism, a declarat polițiștilor că nu a observat faptul că concubinul său, C.T.G., de 32 ani, din Oarda de Jos, s-a prins cu mâinile de ştergătorul lunetei autoturismului. La un moment dat acesta a căzut, suferind leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

ELIT

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că anterior, între cei doi a avut loc o ceartă iar bărbatul s-a agăţat de ştergătorul lunetei în încercarea de a o împiedica pe femeie să plece.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Mihail David - 2020

Faţă de aceasta a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

3 Comentarii

NIK 14 ianuarie 2013 at 12:21

Sa fim seriosi ,,cine dracu la pus sa se agate de masina ..

unul din alba 14 ianuarie 2013 at 18:38

parca nu ar mai fi alte fete faine in Oarda…mare e gradina Domnului

Carcotasul 14 ianuarie 2013 at 18:41

Daca prostul „s-a agatat”, ce vina poarta femeia? Daca se gata de latul unei funii, pe o creanga, se invinuia femeia, de „omor involuntar”?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...