O primărie din județul Alba pentru a renunțat la mai multe evenimente pentru a aloca banii în achiziționarea de materiale sanitare împotriva COVID-19.

O primărie din județul Alba pentru a renunțat la mai multe evenimente pentru a aloca banii în achiziționarea de materiale sanitare împotriva COVID-19

Primăria orașului Ocna Mureș a anunțat, într-o postare făcută publică pe o pagină de socializare, că toate sumele alocate pentru evenimentele ce urmau să se desfășoare în următoarea perioadă, vor fi redistribuite achiziționării de materiale sanitare necesare, în lupta cu noul coronavirus.

„Având în vedere situația actuală, Primăria orașului Ocna Mureș a luat decizia ca toate sumele alocate pentru iluminat festiv în timpul Sărbătorilor Pascale precum și cele pentru Festivalul Internațional de Folclor și Zilele Orașului să fie utilizate pentru procurarea de materiale specifice protejării împotriva COVID-19 (dezinfectanți, mănuși de protecție, măști de protecție, costume de protecție etc).

ELIT

Sperăm că locuitorii orașului vor înțelege și vor fi de acord cu lipsa acestor evenimente din viața orașului în perioada următoare.

Atunci când totul va reveni la normal astfel de activități vor fi reluate. Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi”, a anunțat în postare primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...