Rămâi conectat

Curier Județean

O nouă intervenție a jandarmilor la un scandal din cartierul Kogălniceanu din Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

interventie jandarmiPatru tineri au fost sancţionaţi de jandarmi pentru că au consumat alcool în public şi au deranjat liniştea locuitorilor dintr-un cartier  din municipiul Sebeş. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 2400 de lei.

Potrivit Jandarmeriei Alba, „în urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Sebeş a intervenit luni, 26 august, în cartierul Mihail Kogălniceanu din localitate deoarece, la ora 23.45, mai multe persoane deranjau liniştea publică. Jandarmii au depistat 4 tineri care consumau alcool şi cântau, totul petrecându-se în faţa unui bloc de locuinţe.

La vederea echipajului de jandarmerie, tinerii, aflaţi în avansată stare de ebrietate, au devenit recalcitranţi, au refuzat să dea relaţii privind stabilirea identităţii şi au încercat să profite de întuneric pentru a fugi. A fost nevoie de aproximativ 15 minute până când aceştia au fost calmaţi de jandarmi şi convinşi să coopereze cu aceştia.

În urma verificărilor efectuate a fost determinat gradul de vinovăţie al fiecăruia şi, în funcţie de acesta, au fost stabilite sancţiunile contravenţionale. Cea mai mare amendă – 1500 de lei –  a primit-o P.A.N., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş. Acesta se erijase în lider şi îi îndemnase pe ceilalţi să nu respecte indicaţiile jandarmilor. Ceilalţi trei, identificaţi ca fiind T.M.I., C.L.I. şi T.A.V., cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani, de asemenea domiciliaţi în Sebeş, au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 300 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea