Rămâi conectat

Politică Administrație

O nouă creşă, cu 60 de locuri, va fi finalizată la Alba Iulia până în luna septembrie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cresa-copiiPrimăria municipiului Alba Iulia preconizează finalizarea lucrărilor la o nouă creşă până în luna septembrie. Amplasamentul  creşei este pe strada Alexandru cel Bun, în fosta clădire a centrului de dializă, aceasta fiind complet reabilitată şi structurată conform normelor în vigoare. În prezent se execută finisajele interioare şi se lucrează la instalaţia de încălzire. În acelaşi timp se finalizează reţeaua de canalizare exterioară.

Creşa va avea toate dotările necesare, desfăşurate pe o suprafaţă utilă de 742,9 mp. Capacitatea estimată de găzduire este de 60 de copii. În următoarea perioadă se vor face toate demersurile necesare pentru asigurarea personalului  care va deservi creşa.Valoarea investiţiei este de 1 240 000 de  lei, TVA inclus.

Proiectele noastre în sfera învăţământului preşcolar sunt şi vor rămâne o prioritate. În prezent am reuşit să modernizăm toate instituţiile de învăţământ preşcolar şi să construim altele noi. Mai avem prevăzută o grădiniţă în Ampoi, însă momentan suntem pregătiţi să finalizăm aceasta investiţie care va completa necesităţile actuale pentru acest segment de vârstă. Nu ne vom opri aici, pentru că o comunitate solidă se construieşte pornind de la grija faţă de cei mici şi sprijinul oferit părinţilor prin existenţa acestor facilităţi”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia,  Mircea Hava.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea