Rămâi conectat

Monden-Clubbing

O jurnalistă din Alba, ”#EROINAZILEI” la o rubrică dintr-o emisiune a unei televiziuni naționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O jurnalistă din Alba a fost denumită, miercuri, ”#EROINAZILEI” la o rubrică a unei emisiunei a postului de televiziune Antena 3, pentru că promovează obiective și lucruri frumoase din județ. Andreea Bogdan lucrează pentru site-ul județean ab.ro și la Radio România Actualități. În trecut, ea a colaborat posturile locale de televiziune, Alba TV și Kapital TV. De asemenea, ea a prezentat în mai multe rânduri evenimente publice și private.

”Nu ma asteptam sa vad poze cu mine pe ecran si mai ales sa primesc o asemenea titulatura, nu stiam exact despre ce o sa vorbim, dar sper ca m-am descurcat. Nu sunt o eroina, dar sunt un om fericit pentru ca mi-am ales o meserie prin prisma căreia am norocul sa cunosc oameni atat de minunați si sa vorbesc despre lucrurile frumoase care ma înconjoară. Multumesc!”, a scris Andreea, pe pagina sa de Facebook, după emisiune.

De asemenea, ea a postat un mesaj și marți seara.

”Maine in jurul orei 11:15 voi fi in direct la Antena3. Cei de acolo spun ca le place felul in care încerc sa promovez lucrurile frumoase din judetul Alba, astfel ca mi-au propus sa apar in cadrul emisiunii “Previziuni” la rubrica “Eroul zilei”. Sunt deosebit de onorata, flatata si am emoții de la cer pana la pământ. Norocul meu este insa faptul ca având un program atat de aglomerat, nu voi avea timp sa ma gandesc la emoții. :)) Dar am sigur nevoie de susținerea voastră, sa-mi țineți pumnii si sa urmăriți! Abia astept sa vorbesc despre lucrurile minunate pe care le avem aici si mai ales despre oamenii minunați din judetul nostru! Multumesc pentru șansă Antena3, Multumesc Oana Portase”, a scris Andreea Bogdan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea