O firmă din Alba vrea să aducă la Iași arbuști de peste 250.000 de lei: Ce condiții trebuie să îndeplinească ofertantul

O firmă din Alba vrea să aducă la Iași arbuști de peste 250.000 de lei: Ce condiții trebuie să îndeplinească ofertantul

Servicii Publice Iași SA a demarat recent o licitație pentru achiziționarea de arbuști (lot1) și arbuști ornamentali (lot2) cu ocazia Sărbătorilor de Paște. 259.000 de lei, fără TVA, aproape 53.000 de euro, este valoarea contractului-cadru. Necesarul pentru primul lot este de 610 bucăți, iar pentru al doilea este de 3.120 bucăți.

La procedură s-a prezentat o singură societate, Paul Flowers SRL, din județul Alba. Firma este controlată de Paul Mircea Cristian. Firma a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 1,3 milioane lei, profit de 375.706 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu un singur angajat.

INFORMARE COVID-19

„Arbuștii vor fi livrați în ghivece adecvate, sistemul radicular trebuie să fie bine dezvoltat, cu numeroase rădăcini subțiri, să nu prezinte infestări de boli și dăunători, să nu prezinte urme de leziuni sau vătămări la momentul livrării. Coroana să fie bine formată, compactă și să conțină inflorescențe distribuite uniform pe toată suprafața sa. Florile trebuie să fie bine dezvoltate, culoarea bine definită și să fie înflorite în procent de 80 la sută. Plantele trebuie să fi crescut destul de mult timp în ghivece pentru ca rădăcina să țină pământul când sunt scoase din vas, dar nu suficient de mult cât să fie înțepenite în vas”, se arată în caietul de sarcini.

sursa: bzi.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...