Rămâi conectat

Ştirea zilei

O fetiţă de nota 10 a venit pe lume, în ziua de Crăciun, la maternitatea spitalului din Alba Iulia. Ce se spune despre copiii care se nasc în această zi specială

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

fetita craciunMoş Crăciun a făcut pe barza pentru o familie cuminte din Alba. O fetiţă a adus lumină în viaţa părinţilor săi, chiar în ziua de Crăciun, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. A venit pe lume perfect sănătoasă, cântăreşte 3 kilograme, iar pentru că a fost extrem de gălăgioasă a primit la naştere nota 10. S-a grăbit să vină odată cu Moşul şi le-a făcut părinţilor cel mai frumos cadou din viaţa lor.  

Atât fetiţa, care a văzut lumina zilei într-o zi atât de specială când sărbătorim Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos, cât şi mama ei sunt în stare foarte bună. Se spune că bebeluşii născuti de Crăciun sunt mai speciali şi că norocul le va surâde toată viaţa.

Ziua de Crăciun, 25 decembrie, a fost cu siguranţă cea mai specială pentru o familie din Alba.  A primit cel mai frumos şi de neegalat cadou de sărbători. Au ţinut în braţe, în prima zi de Crăciun, minunea vieţii. Mămica care a trecut prin durerile naşterii a adus pe lume o fetiţă de 3 kg, perfect sănătoasă.

Se spune că cei născuţi  în această zi par să fie înconjuraţi de o aură aparte. Potrivit unei vorbe din popor, aceştia pornesc la drum în viaţă sub egida norocului şi a bunăstării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea