Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

O femeie din Alba Iulia, amenințată de fii ei adolescenți, a chemat jandarmii. Dosare penale pentru furt şi ameninţare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nemulţumiţi că părinţii nu le dau suficienţi bani de buzunar, doi adolescenţi din Alba Iulia au recurs la sustragerea şi valorificarea obiectelor din propria gospodărie. Din spusele mamei, se pare că fac asta de mai mult timp, iar ultima ispravă s-a petrecut joi, 22 mai a.c., când au fost prinşi de jandarmi.

Potrivit maiorului Cosmin Jurcoveț, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00, ora la care, un urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia. O femeie a solicitat ajutor deoarece un posibil prieten al copiilor săi i-a sustras din curte o ţeava metalică în lungime de aproximativ 4 metri, obiect care a fost ulterior recuperat de concubinul acesteia. Totodată, aceasta a relatat că nu este prima dată când băieţii săi, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, personal sau prin interpuşi, îi sustrag bunuri din locuinţă, pe care, ulterior, le valorifică în interes propriu.

 Principalul suspect de furt a fost identificat ca fiind un minor în vârstă de 17 ani, domiciliat în Alba Iulia. În timp ce jandarmii se aflau la locuinţa femeii, unul dintre fiii acesteia s-a întors acasă şi cerându-i-se o explicaţie pentru sustragerile repetate, a motivat că a optat pentru această metodă deoarece nu primeşte destui bani de buzunar. Din verificări a mai reieşit şi faptul că femeia se simte ameninţată de fiii săi precum şi de celelalte persoane din anturajul acestora.

Drept urmare, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii infracţiunilor de furt şi ameninţare, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea