Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O femeie de 47 de ani, din Gârbova, a cedat tentației de a fura. Polițiștii din Sebeș, pe urmele ei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

duba politie3Joi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 18 aprilie.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în după amiaza zilei de 17 aprilie, G.E., o femeie în vârstă de 47 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce se afla în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Sebeş, a profitat de neatenţia unui bărbat şi i-a sustras telefonul mobil, ce era lăsat pe tejghea.

Faţă de G.E., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea recuperării prejudiciului ce a fost evaluat de victimă la valoarea de 600 de lei.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Bogdan Ilea

Publicat

în

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 mai 2024, pe autostrada A10, sensul de deplasare Sebeș-Turda, pentru efectuarea unor lucrări de reparații. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi se efectuează lucrări de reparație la covorul asfaltic, care impun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea