// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

O delegație a Școlii ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, în Cipru, la a treia reuniune privind învățarea matematicii prin dezvoltarea motivației

Delegația de la Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, formată din profesoarele: Camelia Bărbatu, Emilia Grad și Rodica Marinescu s-a întors recent din Nicosia, Cipru, unde a participat la a treia reuniune din cadrul proiectului Erasmus+, ”Mathdebate” – vocea elevilor – creșterea excelenței în învățarea matematicii prin dezvoltarea motivației pentru învățare, alături de partenerii din cele 7 instituții din Macedonia, Cipru și Bulgaria.

Activitatea a fost găzduită de Societatea de Științe Matematice din Cipru, sub îndrumarea președintelui, dr. Gregory Makrides.

La întâlnirea de la Nicossia temele abordate pe parcursul celor trei zile au fost: promovarea metodelor care să-i determine pe elevi să învețe matematica și folosirea e-platformei proiectului. S-a constatat că utilizarea diferitelor metode de predare-învățare combinate cu folosirea e-platformei dă rezultate mult mai bune în procesul de predare-învățare. Toți elevii din școala noastră și din școlile partenere au acces la platformă.

În cadrul reuniunii a fost prezentat modul în care elevii utilizează e-platforma, cunoscut fiind faptul că obiectivul principal al tuturor profesorilor de matematică este găsirea metodelor prin care să-i atragă pe elevi spre studiul matematicii, de a le arăta frumusețea acestei științe prin conexiunile pe care le face și de a crește nivelul lor de performanță.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419