Rămâi conectat

Ştirea zilei

O bază de agrement cu pensiune, terenuri de sport şi baltă de pescuit poate fi construită în comuna Vinţul de Jos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

08Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia sunt convocaţi, vineri, 26 iulie, în şedinţă ordinară, pentru a supune dezbaterii mai multe proiecte de hotărâre printre care unul vizează construirea unei baze de agrement cu o pensiune cu 40 de camere de cazare, restaurant, terenuri de sport bungalouri, şi baltă de pescuit sportiv, în comuna Vinţul de Jos din judeţul Alba.

Mai exact, Societatea Comercială NEWTER Drum SRL solicită Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, modificarea reglementărilor  terenurilor agricole din extravilan în zonă de agrement. Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat, în Vinţul de Jos, se va construi o zonă de agrement cu pensiune, terenuri de sport, bungalouri, amplasament pe un heleşteu, locuri de joacă pentru copii şi amenajări peisagistice pentru promenade. Pentru a construi, firma în cauză are nevoie ca şi consilierii locali să voteze schimbarea destinaţiei terenurilor din zona respectivă.

Terenul se află în extravilanul comunei Vinţul de Jos având o suprafaţă totală de 5,77 hectare şi se află în proprietatea persoanelor fizice sau juridice.

Pentru acest proiect de hotărâre, Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică și Comisia de tehnică de urbanism au dat aviz favorabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea