Rămâi conectat

Politică Administrație

Numeroși tineri din Alba au participat la Școala de Iarnă a Comisiei Naționale de Educație a TNL, la Sinaia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 5 – 8 ianuarie a.c. a avut loc la Sinaia a doua ediție a Școlii de Iarnă a Comisiei Naționale de Educație a TNL (CNE-TNL).

tineri-tnl005La eveniment a participat și o numeroasă delegație de tineri din Alba, în frunte cu liderul TNL Alba, consilierul județean Tudor Ponoran (vicepreședinte TNL la nivel național). Aceștia, alături de cei circa 80 de participanți din toate regiunile țării, au avut parte de un program destul de variat, din care nu au lipsit activități precum: seminarii cu subiecte diverse, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice etc. Temele abordate în cadrul seminariilor și dezbaterilor au fost: „Tinerii și evoluția lor socială”, „Cultură politică și dezvoltare economică”, „Administrația publică locală”, „Strategii politice”.

Organizatorul evenimentului, prof. Adrian Simion (președinte al CNE-TNL) a oferit și câteva detalii privind desfășurarea Școlii de Iarnă a Comisiei Naționale de Educație a TNL (CNE-TNL):

«Ediția din acest an a avut tema ”Educație, cultură și cultură politică”. Din program nu au lipsit vizitarea unor obiective istorice și culturale din Făgăraș (Cetatea Făgărașului) și Sinaia (Castelul Peleș, Muzeul Orașului Sinaia, Mânăstirea Sinaia). Tinerii prezenți au participat la seminarii privind evoluția educațională și socială a tinerilor și evoluția educației în România și au realizat o vizită de studiu la Primăria Orașului Sinaia. Vreau să precizez că această școală de iarnă a fost una de succes și datorită sprijinului pe care l-am primit din partea unor oameni deosebiți, precum domnul Gabriel Pleșa (viceprimar al municipiului Alba Iulia), domnul Marian Panait (city-managerul orașului Sinaia), doamna Petruța Dracea (secretar general al PNL Sinaia) și domnii profesori Nicolae Iacșa și Claudiu Ștefani».

[nggallery id=3242]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea