Numeroși tineri din Alba au participat la Școala de Iarnă a Comisiei Naționale de Educație a TNL, la Sinaia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În perioada 5 – 8 ianuarie a.c. a avut loc la Sinaia a doua ediție a Școlii de Iarnă a Comisiei Naționale de Educație a TNL (CNE-TNL).

tineri-tnl005 La eveniment a participat și o numeroasă delegație de tineri din Alba, în frunte cu liderul TNL Alba, consilierul județean Tudor Ponoran (vicepreședinte TNL la nivel național). Aceștia, alături de cei circa 80 de participanți din toate regiunile țării, au avut parte de un program destul de variat, din care nu au lipsit activități precum: seminarii cu subiecte diverse, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice etc. Temele abordate în cadrul seminariilor și dezbaterilor au fost: „Tinerii și evoluția lor socială”, „Cultură politică și dezvoltare economică”, „Administrația publică locală”, „Strategii politice”.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Organizatorul evenimentului, prof. Adrian Simion (președinte al CNE-TNL) a oferit și câteva detalii privind desfășurarea Școlii de Iarnă a Comisiei Naționale de Educație a TNL (CNE-TNL):

«Ediția din acest an a avut tema ”Educație, cultură și cultură politică”. Din program nu au lipsit vizitarea unor obiective istorice și culturale din Făgăraș (Cetatea Făgărașului) și Sinaia (Castelul Peleș, Muzeul Orașului Sinaia, Mânăstirea Sinaia). Tinerii prezenți au participat la seminarii privind evoluția educațională și socială a tinerilor și evoluția educației în România și au realizat o vizită de studiu la Primăria Orașului Sinaia. Vreau să precizez că această școală de iarnă a fost una de succes și datorită sprijinului pe care l-am primit din partea unor oameni deosebiți, precum domnul Gabriel Pleșa (viceprimar al municipiului Alba Iulia), domnul Marian Panait (city-managerul orașului Sinaia), doamna Petruța Dracea (secretar general al PNL Sinaia) și domnii profesori Nicolae Iacșa și Claudiu Ștefani».

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

dolfi 9 ianuarie 2017 at 20:34

altă lăbăreală pe bani publici…

Gocia Andreea 10 ianuarie 2017 at 10:55

nu a fost pe bani publici. nu esti in masura sa comentezi daca nu sti 😉

dolfi 10 ianuarie 2017 at 9:59

Aveti si pesedisti intre voi.
🙂

Moldovan Denis Gabriel 10 ianuarie 2017 at 10:51

A fost platita 250 de lei pe pers doar cazarea si transportul

Comentariile sunt oprite