Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Nume de firme din Alba, în topul “originalității”: Occident Murdar Curat Lux SRL, Ţeapa SRL și CIA&Neluţu SRL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Occident Murdar Curat Lux SRL” „Ţeapa SRL” și  „CIA&Neluţu SRL” sunt cele două societăți comerciale din județul Alba care apar într-un studiu referitor la numele pe care patronii le dau firmelor pe care le înfiinţează, realizat de compania de business information si credit risk management KeysFin.

ideeGreu de înțeles este alegerea unui ocna-mureșean care și-a denumit firma  „Ţeapa SRL”, societate specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Analiza arată “originalitatea” de care dau dovadă antreprenorii români în alegerea denumirii firmei, în condițiile în care legislaţia în domeniu este extrem de permisivă.

Cele mai “inspirate” nume de afaceri par a fi concepute de persoane religioase, de vreme ce “cele sfinte” reprezintă cuvintele cheie în alegerile făcute.

Exemple în acest sens nu au nevoie de niciun comentariu:

-firma „Dumnezeu trăieşte şi vorbeşte SRL” din Sibiu, specializată în creşterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, măgarilor, catârilor şi asinilor”,

-„Isus te iubeşte SRL” din Dolj se ocupă cu exploatarea forestieră,

– „Învierea Domnului Bucureşti pentru Prestări Servicii”, “Evanghelia Construct SRL” din Bucureşti, „Îngerul Păzitor SRL” din Călăraşi, „Învierea lui Lazăr SRL” din Giurgiu, „Miracol – Fructe şi Legume SRL” din Glina, “Pământul Făgăduinţei” din Ploieşti, „Apa Vie SRL” din Tg. Jiu şi „Spiriduşul Creator SRL” din Popeşti Leordeni.

În contrapartidă, cei fără frică de Dumnezeu, au ales “calea divolului”  – “Diavolul SRL” din Tărtăreşti.

În topul celor mai ciudate denumiri regăsim şi firma de taxi din Arad „Circumcis SRL” şi barul din Ineu „Botez Bar Impex SRL”, „Apocalipsa Serv” din Bihor, „Cancer Division SRL” din Bucureşti, „Ghinion Impex” din Ialomiţa. și „Milogul SRL” din Cluj Napoca.

Flori, fete, filme

Studiul scoate la iveală şi nume de firme cu denumiri inspirate din  filme si povești:  “Las Fierbinţi SRL” din Suceava, “Matrix SRL”, “Avatar Hosting” din Bucureşti, “Superman Total” din Hunedoara, “Star Wars SRL” din Constanţa, “Hobbit Broker de Asigurare”, “Sauron SRL”, “Cei Trei Muşchetari Impex”, “Bruce Lee SRL” din Piteşti şi cele 4 firme cu denumirea “Van Damme”.

De asemenea, ies în evidență „Ceauşescu & Partners” care se ocupă de audit financiar în Constanţa„ Obama Vasi SRL” din Buzău, „Prinţul Marelui Putin SRL” din Bucureşti, „Prinţesa Daiana SRL”, „Prinţul Dracula SRL”, dar şi „Prinţesa Asfaltului SRL” din Galaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Europarlamentar Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. DN 74A, surpat în urma ploilor, consolidat și reparat până la sfârșitul lunii mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Europarlamentar Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. DN 74A, surpat în urma ploilor, consolidat și reparat până la sfârșitul lunii mai „Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. Am locuit în zonă și știu că s-au săturat de vorbe și de pliantele pe care le primesc la fiecare patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea