Rămâi conectat

Actualitate

Nu se dezmint – Cercul studenţesc de Inginerie a mediului din cadrul UAB merită din nou felicitări

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Curatenie Ampoi29Studenţii Cercului studenţesc de Inginerie a mediului din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în colaborare cu Societatea Polaris M. Holding Alba Iulia, organizează vineri, 9 mai 2014, începând cu ora 10.00, o acţiune de igienizare pe râul Ampoi, în zona digului municipiului Alba Iulia.

Acţiunea de igienizare face parte din cadrul proiectului Let’s Clean Up Europe, la care participă studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe, specializarea Ingineria mediului.

De altfel Cercul studenţesc de la Ingineria Mediului şi-a mai „căutat de lucru” pe malul râului Ampoi la sfârşitul lunii martie, şi anume de Ziua Mondială  a Apei, când aproximativ 50 de studenţi au adunat resturi alimentare, menajere, pet-uri, hârtii sau alte gunoaie „părăsite” de unii „certaţi” cu curăţenia. Aceştia au avut acţiuni de voluntariat şi în mediul rural.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea