Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nu „i-a intrat speciala”: Amendă penală pentru un bărbat din Alba Iulia care a distrus o „păcănea” și a amenințat doi angajați ai cazinoului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Nu „i-a intrat speciala”: Amendă penală pentru un bărbat din Alba Iulia care a distrus o „păcănea” și a amenințat doi angajați ai cazinoului

Un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, s-a ales cu amendă penală, după ce a pierdut o sumă mare de bani, la un casino din municipiu, după care a amenințat doi angajați că îi va bate și a lovit cu piciorul și un scaun mai multe monitoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Din coroborarea declarațiilor martorilor M.R. și C.G.G. reiese că în data de 01.08.2019 A.A. se afla sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul stării de nervozitate cauzate de pierderea sumei de aproximativ 10.000 lei la jocuri de noroc, i-a amenințat că îi bate, apoi a lovit cu piciorul un monitor touchscreen, iar ulterior a lovit cu scaunul același monitor pe care l-a lovit și cu piciorul, precum și un alt monitor.

Unul dintre angajați a apăsat butonul de panică, însă până la intervenția firmei de pază, inculpatul A.A. a părăsit incinta sălii de jocuri de noroc.

Potrivit martorilor, în incinta Baum Games se aflau la momentul acțiunii violente a inculpatului alți 2-3 clienți, iar scandalul a durat aproximativ 10 minute”, se arată în rechizitoriu.

Potrivit cazierului judiciar, acestuia nu se afla la prima abatere, fiind condamnat în trecut pentru fapte similare, instanța apreciind că acesta are un obicei în a provoca scandal după consumarea băuturilor alcoolice, precum și în a distruge bunurile ce îi ies în cale.

„În baza art. 371 C.pen cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal raportat la art. 43 alin. 5 Cod penal raportat la art. 396 alin. (1), (2) și (10) C.pr.pen., cu referire la art. 61 alin. (2) și art. 61 alin. (4) lit. b) C. pen. condamnă pe inculpatul A.A., la pedeapsa amenzii în cuantum de 2.250 lei (150 zile amendă a câte 15 lei/zi amendă) pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice în stare de recidivă postexecutorie”, arată decizia instanței.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea