Rămâi conectat

Curier Județean

Nu fii doar spectator! Voluntarii celui mai grandios spectacol de operă în aer liber din România se întâlnesc joi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AIDA VerdiCel mai grandios spectacol de operă în aer liber din România, Aida de Verdi, care va avea loc în 21 iunie, la Alba Iulia a strâns până în prezent 400 de voluntari băieți și fete. Cei care doresc să facă parte din spectacol și nu doar să fie spectatori se întâlnesc joi, la ora 17.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Dacă vrei să fii parte din spectacol și să simți pe pielea ta emoțiile unui asemenea eveniment organizatorii te așteaptă la întâlnire.

Este un spectacol creat pentru albaiulieni în care sunt chemați să participe albaiulienii. Actul II al operei conține tabloul “Marșului Triumfal” în care cei care doresc pot fi parte din “marea armată egipteană pornită la lupta împotriva etiopienilor”.

Evenimentul va avea loc pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina. Vei avea ocazia să cunoști culisele unui eveniment de amploare și să lucrezi alături de profesioniștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. Un moment unic pentru oricine admiră pasiunea unui spectacol cu adevărat fascinant.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea