Rămâi conectat

Curier Județean

Noul număr de telefon la care cetățenii pot anunța întreruperile de curent sau alte defecțiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud informează utilizatorii săi că, începând din luna iunie 2020, numărul de telefon cu apelare gratuită a serviciului Call Center Distribuție a fost modificat.

Noul număr este 0800 500 929. Acesta poate fi accesat non-stop și este disponibil pentru utilizatorii din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Astfel, personalul Call Center-ului va prelua în continuare apelurile cu privire la întreruperile în alimentarea cu energie electrică sau funcționarea contoarelor și va oferi informații privind racordarea la rețeaua electrică.

Numărul scurt (prefix județ) + 929, cu apel taxabil, rămâne neschimbat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea