Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Noul administrator public al municipiului Aiud este Liviu Florin Florea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul administrator public al municipiului Aiud este Liviu Florin Florea, acesta fiind declarat ”admis” de comisia de examinare după ce a obținut la proba scrisă un punctaj de 92,5, iar la interviu 99,33 puncte.

Liviu Florea - Aiud01Concursul a fost organizat în baza prevederilor art. 30 alin. (3) din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Administratorul public poate îndeplini, în baza unui contract de management, încheiat în acest sens cu primarul, atribuții de coordonare a aparatului de specialitate sau a serviciilor publice de interes local, conform alin. (3), din Legea 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Salariul de bază individual al administratorului public se stabilește de către primar în condițiile legii, în funcție de tipul unității administrativ-teritoriale și de atribuțiile stabilite în fișa postului, între limite. Astfel, limita minimă este nivelul salariului de bază al secreta­rului unității administrativ-teritoriale, iar limita maximă este indemnizația primarului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea