Nou șef, la Garda Forestieră Alba

La începutul lunii martie, Petru Crișan a fost promovat în funcția de șef al Gărzii Forestiere Alba, pe care o va conduce interimar timp de 6 luni, în locul lui Adrian Moian, care a rămas pe o funcție de execuție în cadrul instituției.

Noul șef provine din cadrul Gărzii Forestiere Cluj-Napoca, unde a deținut funcția de consilier superior. Petru Crișan s-a prezentat în ședința Colegiului Prefectural, aducându-le la cunoștință prefectului Dănuț Hălălai, subprefectului Monica Popescu și șefilor serviciilor deconcentrate ale ministerului în teritoriu noua sa calitate.

Mult succes în gestionarea fondului forestier de pe raza județului Alba și în prevenirea și combaterea defrișărilor ilegale de pădure!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

zoro 2 aprilie 2018 at 10:15

Sa speram ca se fac controale si la asociatile de vanatoare,ca unele dintre aceste asa zise gestionari ai fondului cinegetic sant prost organizate datorita incompetentei celor care le gestioneaza!!!

1 3 aprilie 2018 at 16:08

ASTI PRIMESC SALARILE DEGABA;MAI MULT ,AR TRBUI BAGATII LA PUSCARIE PENTRU CA NU ISI FAC SERVICIU DELOC,CU ISI JUSTIFICA ACTIVITATEA CIND IN ROMANIA SE TAIE ATITA PADURE?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...