// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Nou șef, la Garda Forestieră Alba

La începutul lunii martie, Petru Crișan a fost promovat în funcția de șef al Gărzii Forestiere Alba, pe care o va conduce interimar timp de 6 luni, în locul lui Adrian Moian, care a rămas pe o funcție de execuție în cadrul instituției.

Noul șef provine din cadrul Gărzii Forestiere Cluj-Napoca, unde a deținut funcția de consilier superior. Petru Crișan s-a prezentat în ședința Colegiului Prefectural, aducându-le la cunoștință prefectului Dănuț Hălălai, subprefectului Monica Popescu și șefilor serviciilor deconcentrate ale ministerului în teritoriu noua sa calitate.

Mult succes în gestionarea fondului forestier de pe raza județului Alba și în prevenirea și combaterea defrișărilor ilegale de pădure!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Nou șef, la Garda Forestieră Alba

  1. zoro 02.04.2018 la 10:15

    Sa speram ca se fac controale si la asociatile de vanatoare,ca unele dintre aceste asa zise gestionari ai fondului cinegetic sant prost organizate datorita incompetentei celor care le gestioneaza!!!

  2. 1 03.04.2018 la 16:08

    ASTI PRIMESC SALARILE DEGABA;MAI MULT ,AR TRBUI BAGATII LA PUSCARIE PENTRU CA NU ISI FAC SERVICIU DELOC,CU ISI JUSTIFICA ACTIVITATEA CIND IN ROMANIA SE TAIE ATITA PADURE?