Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

(FOTO) Unirea Juniors B – SVF 2011 3 – 3 (2 – 0)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorii FC Unirea Alba Iulia îşi continuă turneul în Ungaria, în primele două partide disputate la Miskolc cu Academia de Fotbal DVTK Diosgzor alb-negrii împărţindu-şi frăţeşte victoriile cu gazdele, la cele două categorii de vârstă: DVTK –  Unirea Juniors A 2 – 1, respectiv Unirea Juniors B – DVTK 2 – 1. Ieri, după disputarea celor două meciuri, fotbaliştii albaiulieni au servit masa de prânz la o pensiune din localitate, apoi s-au deplasat spre Kazincbarrcika, o localitate situată la 17 km de Miskolc, unde, în jurul orei 16.oo, s-au cazat la Hotel Lukacs, într-un cadru natural deosebit. După-amiaza a fost una de relaxare şi odihnă, pentru a putea fi apţi în vederea confruntărilor de azi, având voie să vizioneze returul celei de-a doua semifinale a Champions League dintre CF Barcelona şi Bayern Munchen 0 – 3. La ora 9.oo, juniorii unirişti, însoţiţi de staff-ul tehnic, în frunte cu cei doi antrenori – Florian Bebe Brumaru şi Mihai Dăscălescu, s-au îmbarcat în autocar şi au pornit spre localitatea Mucsony, ocomună de 3.2oo de locuitori situată la circa 7 km. Aici funcţionează de 2 ani Şcoala de Fotbal SVF 2011 Mucsony, cu care juniorii albaiulieni vor disputa două partide, la orele 10.00 şi 12.00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Unirea Juniors B – SVF 2011 Mucsony

Baza sportivă a SVF 2011 Mucsony are două terenuri de fotbal – unul cu gazon, iar cel de-al doilea, pe care se joacă meciul juniorilor, este un teren cu suprafaţă artificială, prevăzut cu nocturnă.

Aici am fost primiţi de preşedintele Şcolii de Fotbal SVF Mucsony, Agoston Negrutz, un orădean stabilit acum 30 de ani în Ungaria. Şcoala pregăteşte 1500 de copii din localităţile învecinate, de la categoria de vârstă U 6 până la U 19. Florian Brumaru i-a înmânat acestuia o plachetă şi tablourile cu cele două echipe de juniori din Alba Iulia, i-a mulţumit pentru primirea făcută şi l-a felicitat pentru investiţiile realizate la această bază sportivă. Agoston Negrutz a spus că investiţiile s-au realizat cu sprijinul statului maghiar, care prin Legea sportului a prevăzut că firmele pot redirecţiona până la 70% din impozitul datorat statului către activitatea sportivă. „Din păcate, Legea sportului din România nu prevede acest lucru, dar sperăm să putem convinge autorităţile locale să ne sprijine”, a spus antrenorul albaiulian.

La ora primului meci, cerul este acoperit, dar vremea este favorabilă pentru fotbal. Pentru prima dispută, antrenorul Bebe Brumaru a introdus în teren următoarea formulă: Podar, Rodean, Iancu, Cioplântă, Alexievici, Şandru, Buda, Oană, Morar, Rahovean, Culda, Rezerve, Popa,  Petruşan, Onacă, Goguţă, Monescu,Boamfă, Cuştiuliţă, Selagea, Scrobotă, Nicola, Olar. După o primă repriză dominată clar de elevii antrenorului Bebe Brumaru, FC Unirea Juniros B conduce la pauză cu 2 – 0, prin punctele marcate de Oană, după o pasă filtrantă primită în careu, şi de Morar. După schimbările efectuate de Bebe Brumaru la pauză, gazdele au reintrat în joc în repriza secundă prin punctul înscris de .Fabian, albaiulienii restabilind diferenţa de două lungimi prin golul lui Nicola. Pe fondul unui relaxări, SVF 2o11 a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, prin cele două punctelRuszo G. Albaiulienii au forţat victoria, iar spre final au mai ratat 3 ocazii prin Boamfă şi Şandru. Una peste alta, echipa lui Bebe Brumaru a fost superioară, mai ratând în prima repriză alte 5 situaţii de gol, prin Rahovean 2, Culda, 2 şi Morar. „Schimbările efectuate la pauză şi-au pus amprenta în partea a doua a jocului. Cred că meritam victoria, dar am ratat câteva ocazii clare.”, a spus antrenorul Bebe Brumaru.

Corespondenţă din Ungaria,

Robert GHERGU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea