Rămâi conectat

Actualitate

Noi masuri de relaxare după 15 iunie. Marcel Vela: „Vor fi multe surprize plăcute, nu vreau să spun acum. Vor fi bine primite de populație”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că după 15 iunie pregătește noi măsuri de relaxare. Acesta a mai spus că regulile de protecție au fost respectate de românii care au ales să-și petreacă weekend-ul prelungit la mare sau la munte și că merită să se bucure după starea de urgeță.

„Se respectă regulile, am fost încântat când am văzut în imagini că oamenii care coboară din tren, toți iubitori de natură, purtau mască pe față. Merită relaxarea, consider că într-o perioadă mai dificilă, ei au protejat viața celor dragi. Au realizat că viața este cel mai scump lucru. Merită cu prisosință să se bucure de viață,”a declarat Marcel Vela, sâmbăta la Digi 24.

Reacția ministrului de Interne vine după ce sâmbătă plajele de pe litoral s-au deschis, iar românii s-au îndreptat imediat spre mare. Aglomerație mare a fost și pe Valea Prahovei.

Este primul weekend, după starea de urgență, în care românii s-au putut bucura de o minivacanță la munte sau la mare. Ministrul de Interne a anunțat că după 15 mai vor exista noi măsuri de relaxare.

„Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize plăcute, nu vreau să spun acum. Vor fi bine primite de populație. Sunt în funcție și de analize, de statistica epidemiologică. Așa cum am văzut din imagini, oamenii au respectat regulile. Mă bazez pe responsabilitatea oamenilor să nu crească numărul de cazuri. Sper ca din 15 iunie să ne apropiem de normalitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea