Rămâi conectat

Actualitate

Noi locuri de parcare pentru cugireni | 6 aprilie 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    La Cugir se află în stadiu avansat de execuţie amenajarea în cadrul celei de-a două etape a cca 250 de locuri de parcare, în marea lor majoritate situate în cartierul Micro 7. Investiţia are la bază un Proiect de Hotărâre aprobat de Consiliul Local Cugir încă din 2009, care prevedea realizarea etapizat a 524 de locuri de parcare în cadrul a 19 amplasamente în zona mai sus amintită. Odată cu aceste parcări se execută şi accesele carosabile, zonele verzi şi trotuarele din imediata vecinătate rezolvându-se una din priorităţile aflate pe agenda de activităţi edilitare a Consiliului Local Cugir.
Potrivit reprezentanţilor primăriei, investiţia pentru cele peste 500 de parcări care se va finaliza în cursul acestui an este finanţată din fonduri de la bugetul local şi bugetul de stat. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea