Rămâi conectat

Politică Administrație

Noi consilii de administraţie şi reprezentanţi AGA, la Fabrica de Arme şi Uzina Mecanică Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Ordinului dat de Ministerul Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri au fost nominalizaţi noii membri în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) precum şi reprezentanţii în  consiliile de administraţie de la Fabrica de Arme şi Uzina Mecanică Cugir. Astfel, reprezentantul în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Fabrica de Arme a fost numit Călin Furdui (PNL), iar la Uzina Mecanică Cugir această funcţie va fi îndeplinită de  Cornel Păştină (PSD).

Consiliul de administraţie de la Fabrica de Arme îi are în componenţa pe Luis Vladoiu (ROMARM); Lucian Pop şi Trifan Mircea (ambii PSD).La Uzina Mecanică Cugir, noul Consiliu de Administraţie este compus din Emil Muntean şi  Rafael Popescu (ambii PNL) şi Cristian Ciutrilă (PSD).

După cum ne-a informat administratorul special de la Fabrica de Arme şi Uzina Mecanică Cugir, dr. ing. Nicuşor Mihai, în cursul săptămânii viitoare se vor întruni consiliile de administraţie ale celor două unităţi, care îşi vor alege preşedinţii şi care ar putea face şi nominalizările pentru mult aşteptatele funcţii de directori generali ai acestor societăţi.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea