Rămâi conectat

Actualitate

”NohailaAlba”: Promovare bună, pe bani puțini. Ideea unei tinere a prins viață și culoare în Cetatea Alba Carolina

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ioana Cimpean05Promovare bună, pe bani puțini. Prin aceste cuvinte am putea rezuma ideea unei tinere din Alba Iulia care s-a reîntors din București, la Alba Iulia, pentru a implementa un proiect de promovare neconvențională a Cetății Alba Carolina.

După cum v-am prezentat într-un articol anterior, în fața Porții a III-a a Cetății, pe câteva panouri s-au lipit peste 1.000 de bilețele de tip post-it. Albaiulienii sunt invitați să scrie un mesaj, pe unul din bilețele, prin care să invite o persoană în Cetatea Alba Carolina. Pentru ca invitația să ajungă direct la prieteni, internauții au sarcina de a fotografia bilețelul, care se postează ulterior pe o rețea socială: Facebook, Instagram, Twitter etc.

Despre efectele acestei promovări putem vorbi abia peste câteva zile, când inițiatoarea proiectului ne va prezenta rezultatele și dacă vor fi onorate 5-10% dintre invitații, putem spune că evenimentul și-a atins scopul, iar Ioana Cîmpean poate fi mândră de realizare.

”Prieteni dragi, vă invit la Alba Iulia, într-o Cetate pe care o vezi, o iubești și nu o uiți”, a scris o persoană.

”Toți românii din această țară îi rog să vină în cea mai mare Cetate din România și vor fi mândri că sunt români”, este consemnat pe un alt bilețel.

”Vă aștept să părăsiți Capitala României pentru a vizita Capitala de suflet a tuturor românilor, Alba Iulia”, a scris o altă persoană.

În prima parte a zilei de vineri erau scrise aproximativ 50 de mesaje, deschiderea tinerilor fiind destul de mare, a spus Ioana Cîmpean

”Acest eveniment l-am realizat pentru a promova Cetatea, pentru a mă face cunoscută ca marketing specialist în Alba Iulia și pentru a promova că promovez tot ceea ce înseamnă neconvențional”, a mai precizat inițiatoarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea