Noaptea Lungă a Industriei, în 10 mai, la Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir

O nouă ediţie a evenimentului #NoapteaLungăAIndustriei va avea loc pe 10 mai 2018 în cadrul Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir, cele două subsidiare ale grupului german Daimler în România.

„Ești curios să vezi ce se ascunde sub acoperișul unei companii automotive? Vrei să îi întâlnești pe contributorii şi vizionarii din spatele maşinilor, să le asculți povestea şi să vezi cu ochii tăi cum iau naștere piese şi cutii de viteze high-tech Mercedes-Benz?

Star Transmission şi Star Assembly te invită să descoperi toate aceste lucruri la “Noaptea Lungă a Industriei”, care va avea loc pe 10 mai la Cugir şi Sebeş, între orele 17:00 şi 23:00. Nu ține doar pentru tine, adu-ţi familia şi prietenii! Cei mai norocoși dintre vizitatori vor câștiga premii surpriză.

Evenimentul, devenit tradiţie în cadrul companiei, este organizat anual la mijloc de mai, ca alternativă proprie la “Ziua Porților Deschise” şi se adresează tuturor entuziaştilor şi pasionaţilor de marea lume automotive.

Aşteptăm în acest an peste 3000 de vizitatori, pentru care am pregătit diferite activități interesante, dintre care nu vor lipsi, bineînțeles, tururile în producție.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe www.stcu.ro pentru a afla mai multe detalii.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...