Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Nicușor Sîntimbrean – vicepreședintele PSD Alba Iulia și Cîrnaț Toma, consilier local PSD la Mihalț, cercetați penal pentru distrugere

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele organanizației PSD Alba Iulia – Nicușor Sîntimbrean și Cîrnaț Toma Ioan, consilier local PSD la Mihalț, sunt cercetați penal pentru distrugere și blocarea drumului public.

”La data de 28.11.2012, poliţiştii Postului de Poliţie Sîntimbru, au fost sesizaţi de către B.F., de 29 de ani, din comuna Mihalţ, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orelor 9.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 107 B,  spre Alba Iulia, la intersecţia cu DN1, a fost blocat în trafic de două autoturisme iar unul dintre ocupanţii mașinilor i-a lovit autoturismul cu picioarele şi i-a distrus oglinda retrovizoare.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a rezultat că S.C.N., de 44 de ani, din comuna Mihalţ şi C.T.I., de 50 de ani, din Mihalţ, au blocat autoturismul reclamantului iar S.C.N. a lovit cu picioarele caroseria şi a distrus oglinda retrovizoare a acestuia. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că între victimă şi agresori exista o stare conflictuală mai veche”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Alba.

Potrivit polițiștilor, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 217 alin.1 din Codul Penal şi blocarea drumului public, faptă  prevăzută şi pedepsită de art. 92 alin.4, din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea