FOTO/ VIDEO: Nicolae Medforth-Mills și ultramaratonistul Tibi Ușeriu, în Piața Cetății din Alba Iulia, la lansarea proiectului Via Transilvanica – un drum care leagă culturi, etnii și tradiții

Paul Voicu - Primar 2020

Asociația Tășuleasa Social a lansat, marți, proiectul ”Via Transilvanica”, în Piața Cetății din Alba Iulia.

Sunt prezenți o parte dintre promotorii și susținătorii proiectului, între care se numără Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelelui Mihai I și sportivul Tibi Ușeriu, care a câștigat de trei ori consecutiv cel mai dur ultramaraton din lume, din Canada. La eveniment mai participă Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, Dănuț Hălălai – prefectul județului Alba, reprezentanți ai instituțiillor publice locale și județene.

ELIT

Via Transilvanica este un drum care va fi realizat de către Asociația Tășuleasa Social pe un parcurs de 950 de km, de la Drobeta Turnu Severin până la Putna, legând culturi, etnii, tradiții și obiceiuri colorate, vechi dar încă vii.

Primul traseu de acest fel din România deschide frumusețile naturii, istoria și cultura către publicul iubitor de drumeții, călărie sau ciclism, fiind o invitație deschisă pentru a ne cunoaște țara cu adevărat.

Mihail David - 2020

Via Transilvanica este drumul care unește și drumul care va servi ca un exemplu de legatură cu generațiile viitoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...