Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicolae Linca Cergău, a doua victorie în amicale, cu gândul la promovarea în Liga a 4-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Nicolae Linca Cergău a repurtat a doua victorie în jocurile de verificare din această iarnă, impunându-se în deplasare cu Viitorul Biia (colegă în Seria a 2-a a Ligii a 5-a, locul 4 după prima parte a campionatului), scor 6-2 (3-1).

Golurile au fost înscrise de Marius Rusu, dublă, pentru amfitrioni, respectiv Nicolae Spătăcean, portarul Vasile Cristea (din lovitură de la 11 metri), Nicolae Popa – dublă, Cristian Benchea și nou-venitul Claudiu Asinipean. Demn de remarcat este faptul că în prima repriză, când scorul era egal, goalkeeperul Vasile Cristea a parat un penalty executat de M. Rusu. În formula vizitatorilor au evoluat și cei doi jucători înregimentați în această perioadă, Nicolae Suciu (Gaz Metan Valea Lungă) și Claudiu Asinipean (Mureșul Gâmbaș), urmând să mai fie transferat și fundașul Piroșca (CS Ocna Mureș). În primul meci al anului, Nicolae Linca Cergău a câștigat, tot în deplasare, scor 3-1 (3-1) cu Viitorul Vama Seacă (Liga a 4-a). Următoarele partide de verificare sunt returul cu Viitorul Bia (la Cergău, în 20 februarie) și cu Inter Unirea (deplasare, în 27 februarie).

Nicolae Linca Cergău iernează pe prima poziție, după 11 etape, în Seria a 2-a a Ligii a 5-a, având un punct avans față de contracandidatele Târnavele Tiur și Voința Beldiu (câte 23 de puncte). Singurul meci pierdut a fost în etapa a 4-a, 2-3 la Valea Lungă, în rest fiind 7 victorii (inclusiv 3-1 în etapa a 10-a, la Beldiu) și 3 remize (una la Tiur, 2-2, runda a 9-a).

“Obiectivul ferm în acest retur este acela să revenim în eșalonul superior, unde am fost acum doi ani, înaintea declanșării pandemiei de coronavirus. Avem tot sprijinul în acest sens din partea primarului Lenuța Aldea. De altfel, aleșii locali ai comunei au aprobat suma de 20.000 de lei de care echipa de fotbal va beneficia în această primăvară”, a spus Gheorghe Mărginean, antrenorul primei clasate, omul bun la toate în fotbalul din Cergău, un împătimit al “sportului rege”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea