Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Nicolae Dobra, candidat USL pentru Senat, în Colegiul nr. 2, Sebeş-Blaj-Aiud-Ocna Mureş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Votează! Puterea e acum în mâna ta!

Stimaţi concetăţeni!
A sosit momentul adevărului, pentru noi, pentru voi şi pentru viitorul ţării! Nu vin azi în faţa voastră cu promisiuni, pentru că destul vi s-a promis până acum! Vin să vă îndemn doar atât: veniţi la vot, în număr cât mai mare!
Orice absenţă este un vot dat celor pe care nu doriţi să-i susţineţi, un vot împotriva voinţei voastre!
Ţara are acum nevoie de stabilitate şi de echilibru! Ţara are nevoie de fiecare dintre voi, pentru a decide pe ce drum va merge în următorii patru ani! Doar de voi şi de votul vostru depinde dacă ţara va merge spre ruină sau spre redresare economică şi spre prosperitate!
Ţara are nevoie de dreptate! Dar dreptatea nu înseamnă nimic fără putere, după cum spunea Mihai Eminescu. Voi aveţi nevoie de dreptate şi de echitate, iar puterea e acum în mâna voastră! Numai de voi depinde cui o veţi încredinţa, pentru a vă reprezenta şi a vă impune voinţa în Parlamentul României! Numai de voi depinde propria voastră viaţă, începând cu 10 decembrie 2012!
Mă cunoaşteţi, aşa cum şi eu vă cunosc, pentru că sunt al vostru, aparţin acestor meleaguri! Aici îmi sunt rădăcinile, aici îmi este familia, deci aici este şi inima mea! Ceea ce doresc pentru familia mea, doresc şi pentru voi! Am muncit cot la cot cu voi, am fost şi sunt în mijlocul vostru, alături de voi şi voi fi tot alături de voi, reprezentându-vă interesele şi în Parlamentul României!
Stimate alegător!
Votează! Puterea e acum în mâna ta! Iar alături de mine, puterea va rămâne în mâna ta!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea