Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nici o fapta bună nu rămâne nepedepsită: Cum a rămas un barbat din Alba fără bani și telefoane, furate de o femeie căreia îi oferise găzduire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Nici o fapta bună nu rămâne nepedepsită: Cum a rămas un barbat din Alba fără bani și telefoane, furate de o femeie căreia îi oferise găzduire

Un bărbat din municipiul Alba Iulia a rămas fără o sumă de bani și două telefoane, furate de femeia pe care o găzduise, împreună cu fiul acesteia, timp de o lună.

Potrivit actului de sesizare, în luna octombrie 2018, după ce a locuit aproximativ o săptămână în imobilul persoanei vătămate B. B. din municipiul Alba Iulia, inculpata A. A. A. a sustras dintr-un dulap suma de 1.400 lei și două telefoane mobile în momentul în care a părăsit apartamentul, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum total de 2.400 lei.

Starea de fapt reținută anterior rezultă și din declarația martorei D. D. D., care a arătat că, în cursul lunii octombrie 2018, bunicul ei a cazat-o pe inculpată și pe băiatul acesteia în apartamentul în care locuiau și ei întrucât inculpata nu mai avea unde să locuiască, iar în schimbul cazării inculpata s-a oferit să facă curățenie prin apartament.

În urma punerii în aplicare a mandatului de aducere emis pe numele inculpatei, asupra acesteia au fost găsite cele două telefoane mobile, din care unul marca Vonino și celălalt marca Nokia, reclamate ca fiind sustrase de persoana vătămată, dar inculpata a refuzat să predea telefoanele, motiv pentru care s-a procedat la ridicarea telefoanelor mobile din posesia acesteia de către organele de poliție și restituirea bunurilor către persoana vătămată.

Fiind audiată în calitate de suspect în cursul urmăririi penale, inculpata nu a recunoscut fapta reținută în sarcina sa, motivând că persoana vătămată i-a dat cu titlu de împrumut suma de 1.000 de lei și două telefoane mobile, din care unul marca Vonino și celălalt marca Nokia, urmând să îi restituie suma de bani împrumutată când va avea salariu.

Femeia a fost condamnată de Judecătoria Alba Iulia la plata unei amenzi penale de 2.000 de lei. Sentința nu este definitvă, aceasta putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea