Rămâi conectat

Politică Administrație

Nevoile persoanei cu dizabilitaţi in contextul social actual – dezbatere marca Asociaţia SM Speromax Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia SM Speromax Alba a organizat miercuri în sala de conferinţe de la Spitalul Judeţean Alba Masa rotundă cu tema „Nevoile persoanei cu dizabilitaţi in contextul social actual”.

Acesta este modul asociaţiei de a manifesta solidaritatea faţă de persoanele cu dizabilitaţi din judetul Alba si de a celebra Ziua Internaţionala a Persoanelor cu Handicap.

In cadrul Mesei rotunde au fost prezentate concluziile cercetarii realizate in perioada septembrie–decembrie 2013 in scopul identificarii nevoilor beneficiarilor asociaţiei SM SPEROMAX ALBA.

Organizarea Mesei rotunde face parte dintr-un amplu proiect de profesionalizare a serviciilor oferite in cadrul Centrului de Informare si Consiliere pentru persoanele afectate de SM in judetul Alba, proiect susţinut de catre Fundatia Vodafone Romania, prin programul „ Voluntar de profesie”.

Coordonator Centru de Informare pentru pacientii de SM, Voluntar de profesoie asistent social Raluca Muntean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea