Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Nelu Tătaru: „Suntem într-un val patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Nelu Tătaru: „Suntem într-un val patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc”

Nelu Tătaru a declarat faptul că apelul făcut astăzi, de către Colegiul Medicilor din Municipiul București, în care li se cere oamenilor să aibă încredere în medici și să se vaccineze, deoarece „noi nu trebuia să fim aici”.

”Medicii sunt disperaţi pentru că noi nu trebuia să fim aici. Suntem într-un val patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc. Un val trei care a fost mai periculos decât valul doi. Cred că în condiţiile în care corpul medical a început să tresară, faptul că astăzi au ieşit şi au spus că nu mai pot trebuie să fie un semnal pentru noi toţi.

Eu am avut discuţii în toată această perioadă cu colegii din… (că vorbesc din Iaşi, că vorbesc din Timişoara) referitor la transferul pacienţilor români în Ungaria. Discutam acum o săptămână sau două cu colegii de la Timişoara, cu domul profesor Oancea care îmi spunea de această idee, ca pacienţii din partea de vest a ţării să poată merge în Ungaria tocmai pentru a putea face loc în acele spitale ale noastre, din Timişoara, din Oradea, pentru ca pacienţii noştri din restul ţării care nu pot ajunge, ştiind că patologia COVID nu-ţi lasă loc de un transport foarte prelungit, pentru aceşti pacienţi cu necesar mare de oxigen. Cred că suntem într-un moment în care nu avem voie să nu mai credem că există aşa ceva.

Zilele acestea fiecare dintre noi, cel puţin din comisiile de sănătate primeam mesaje, sute de mesaje, să nu votăm certificatul verde, să nu votăm vaccinarea, uneori chiar mulţi îmi reprosau că nu vedem că sunteţi doar 25 sau 26 % vaccinaţi. Deja ni se cerea socoteala că suntem vaccinaţi.În condiţiile în care vedem că o mână de oameni care nu cred sunt mai agresivi decât mulţi care trec în continuare prin această pandemie”, a declarat Nelu Tătaru la Digi 24.

Sursa: romaniatv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

WhatsApp anunță schimbări importante: Noile funcții disponibile din luna iunie

Bogdan Ilea

Publicat

în

WhatsApp anunță schimbări importante: Noile funcții disponibile din luna iunie Una dintre cele mai importante rețele de socializare, WhatsApp, urmează să facă niște schimbări importante în aplicație, începând din luna iunie. Noi canale în actualizări De la introducerea canalelor, WhatsApp a continuat să dezvolte noi funcții cu scopul de a se apropia și mai mult […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea