Rămâi conectat

Politică Administrație

Negruț cere explicații lui Roman și Șova, pentru ”minciunile” cu autostrada: ”Nu mai ajungem la Viena în 9 ore”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Clement Negrut10Startul timid în executarea lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda sau oprirea lucrărilor la Lotul 3 al Autostrăzii Orăștie-Sibiu l-au determinat pe Clement Negruț să ceară explicații la ”doi oameni în care românii și-au pus mari speranțe și care au dispărut din prim plan: Ministrul Marilor Proiecte și Omul Marilor Proiecte”.

Negruț a ironizat promisiunile vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, dar și pe cele ale fostului ministru al Transporturilor

”Nu mai avem autostrăzi, nu mai ajungem la Viena în 9 ore, e vai de mama noastră. Atât Dan Șova cât și omul nostru cu autostrăzile sper că au înțeles că uneori gura bate altceva. Să te apuci să vorbești și să îți faci o aură de salvator al României din punct de vedere al infrastructurii și în doi ani și jumătate să nu faci nimic. Ba mai mult, să vii tu premier ”copy-paste” în Alba și să vorbești de autostrăzi când de la instalarea ta la Palatul Victoria ai blocat o investiție, din lipsa finanțării și mă refer la autostrada Orăștie-Sibiu, al cărui tronson 3 nu este finalizat nici acum, după ce, atât Omul Marilor Proiecte cât și Ministrul Marilor Proiecte ne spuneau, la două săptămâni, că săptămâna viitoare va fi gata. Mai auzeam că Autostrada Sebeș-Turda trebuia să fie începută”, a spus Negruț.

Deputatul a spus că a ajuns din Cluj la Viena în doar două ore, cu avionul, iar ”minciunile” acestora au fost pentru a-și face campanie electorală.

”Îi rog să vină cu explicații, la minciunile pe care le-au spus și la încercările care au frizat ridicolul, să-și facă proprie campanie electorală. Aduceți-vă aminte că au apărut bannerele pe drumurile patriei de prin martie anul trecut. A fost împânzit județul Alba cu bannere: ajungem la Viena în 9 ore. Eu am avut curiozitatea să demonstrez că ajung la Viena în două ore. E o cursă Cluj-Viena și ajungi în nici două ore. În politică înainte trebuie să faci, după care să spui: da, aici am avut și eu o contribuție”, a spus astăzi, deputatul Negruț, în cadrul unei conferințe de presă a PMP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea