Rămâi conectat

Curier Județean

Narghita Pădureanu, tânăra care a înjunghiat un bărbat pe malul Mureșului, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

tribunalul alba siglaDosarul în care Narghita Mirabela Pădureanu, tânăra de 27 de ani, din Câmpeni, care a înjunghiat un bărbat într-o baracă de pe malul Mureșului, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor, a fost înregistrat la Tribunalul Alba. Primul termen a fost fixat pe 30 iunie a.c.

Femeia a fost cercetată în stare de arest preventiv, fiind reținută imediat după ce a comis fapta – în noaptea de 3/4 iunie a.c.

Potrivit procurorilor, inculpata împreună cu victima și un martor s-au aflat în noaptea respectivă, în jurul orei 1.15, într-o baracă în localitatea Partoș, iar pe fondul unor discuții contradictorii i-a aplicat lui A. A., în vârstă de 50 de ani, din Alba Iulia, o lovitură cu un cuțit în zona spatelui.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia unde s-a efectuat drenaj toracic, iar ulterior, din cauza gravității leziunilor, a fost transferat la Clinica de Chirurgie Toracică din Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea