Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Muzeul Sării în aer liber”, la Ocna Mureș! Proiectul, care va fi realizat din fonduri europene, sprijinit de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Primăria Ocna Mureș a împărtășit tuturor de pe internet planurile pentru proiectul viitorului muzeu al sării în aer liber, în orașul lor.

,,Astăzi 27 august 2020 a fost înregistrată la Primăria Ocna Mureș o adresă a ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Practic este răspunsul ministerului la solicitarea Primăriei orașului Ocna Mureș de a sprijini colaborarea cu Salina Ocna Mureș pentru a realiza, prin fonduri europene, un muzeu al sării în aer liber, pe locația actualului câmp de sonde din centrul orașului.

Spre disperarea celor care sunt extrem de supărați că ce n-a făcut partidul lor în câteva zeci de ani face acum partidul aflat la guvernare, vă informăm că Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri oferă întregul sprijin pentru derularea acestui proiect.

De asemenea Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri își manifestă, în cadrul aceleiași adrese, disponibilitatea pentru o întrevedere în care să fie stabilite detaliile colaborării și pașii de urmat pentru realizarea acestui proiect, „Muzeul Sării în aer liber”, în vederea încadrării în termenele și condițiile stipulate în Ghidul Solicitantului, astfel încât proiectul propus să poată fi finalizat cu succes.

Dacă mai punem la socoteală și faptul că în sfârșit se face ceva concret pentru construirea unei stații de recristalizare a sării în Ocna Mureș, avem un tablou la zi a faptului că Ocna Mureș capătă vizibilitate și acolo, la București.

Am văzut membrii unui partid foarte revoltați că se schimbă managementul SNS SALROM SA și că în sfârșit cineva întoarce privirea și spre Ocna Mureș în privința realizării unei investiții privind o stație de recristalizare a sării.

Cât de… iresponsabil poți să fii (termen elegant pentru a descrie impotența intelectuală a unor Gică Contra Roșii) încât să fii împotriva investițiilor în Ocna Mureș? Mai ales că se creează locuri de muncă. O fi doar dorința de a fi băgat în seamă (chiar dacă în sens negativ) din partea locuitorilor orașului sau e ordin pe unitate de la centrul partidului (social și/sau democrat)?
Aștept cu încredere sloganul lor electoral (social și/sau democrat) de Ocna Mureș „VOTAȚI-NE PENTRU CĂ

NU VREM INVESTIȚII ÎN ORAȘ!”. Scris mare, cu litere de foc, roșii ca trandafirii, pe fond alb, pe bannere prin oraș.

Și când vorbesc de culorile alb-roșu nu mă gândesc la vreun club de fotbal, ci la un partid politic.
Un anumit partid politic…

Investiții în Ocna Mureș facem și vom face în continuare.
Fonduri nerambursabile atragem și vom atrage în continuare.
Cu sau fără voia celor ce sunt Gică Contra.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea