Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Muncitori asiatici din Cluj, acuzați că mănâncă pisicile oamenilor. Marcel Vela: „Sunt practici primitive și barbare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muncitori asiatici din Cluj, acuzați că mănâncă pisicile oamenilor. Marcel Vela: „Sunt practici primitive și barbare”

După ce muncitorii asiatici din Cluj au fost acuzați că mănâncă pisicile localnicilor, Marcel Vela, fostul ministru de Interne și fondator al Poliției Animalelor, le cere autorităților să rezolve de urgență cazul semnalat la Cluj.

Marcel Vela precizează că, dacă reclamațiile se dovedesc a fi reale, trebuie impuse sancțiuni de urgență, pentru că astfel de practici – primitive și barbare – pot duce la adevărate focare de infecție.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Astfel de practici nu au ce căuta în România și nu ar trebui să aibă ce căuta nicăieri pe Glob! Sunt practici primitive și barbare care pot duce la adevărate focare de infecție.

Peste acest subiect nu trebuie trecut ca peste un „pamflet“! Dacă reclamațiile venite din partea oamenilor se dovedesc a fi reale, sancțiunile trebuie să fie impuse de urgență!

În calitate de fondator al Poliției Animalelor rog autoritățile să vină cu o reacție fermă și cu o comunicare deschisă către oameni. Am primit zeci de mesaje de la cetățeni care mi-au semnalat acest caz și care așteaptă rezolvarea situației”, este mesajul lui Marcel Vela.

Mesaj de pe grupul „Protecția Animalelor Cluj”:

„Atenție pe zona Baciu, țineți-vă animalele în casă! Azi dimineață în zona Panemar, tatăl meu a văzut un asiatic ce avea agățat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atârnat de picioarele din spate, încă mai curgea sânge din el și mergea înspre Baciu. Era în coloana, a strigat din mașină la el, iar asiaticul râdea și îi făcea semne că e pentru mâncat. Încercăm să aflăm dacă sunt camere de supraveghere la Panemar, va fi sesizată poliția și sperăm să îl identifice și să plătească penal idiotul. Cei care vă lăsați pe afara pisicile sau câinii vă rog aveți grijă de ei, că sunt tot mai mulți asiatici în Cluj și pentru ei e normal să îi mănânce. Din pacăte cred că mulți amărâți ai străzii pică victimele lor și cu siguranță vor prinde tot ce pot, deci și cei lăsați la plimbare afară nesupravegheați sunt în pericol. Partea și mai proastă e că oamenii de pe stradă se uitau mirați la el, dar nimeni nu a făcut nimic”, a scris Beatrice Tobias, pe Facebook, pe grupul „Protecția Animalelor Cluj”.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea