Rămâi conectat

Curier Județean

Moț inventiv! În loc să ia un taxi a furat o mașină dintr-o curte și a pornit către casă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii de pe Valea Arieşului l-au identificat cu operativitate pe un bărbat care a furat o maşină din comuna Bistra. Autoturismul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 20 aprilie, în jurul orelor 02.00, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizaţi prin 112, de către un cetăţean din localitatea Gănești, cu privire la faptul că în aceeaşi noapte, între orele 01 00 – 01 55 , din curtea locuinţei sale i-a fost sustras autoturismul.

Imediat au fost luate măsuri specifice în vederea depistării autoturismului şi a persoanei care l-a sustras, iar la scurt timp, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Baia de Arieş l-a depistat, pe D.N.75, pe raza orașului Baia de Arieș, la volanul acestuia fiind identificat B.L., de 42 de ani, din Baia de Arieş.

Se pare că, bărbatul a profitat de faptul că maşina a fost lăsată de către proprietari în curtea neîmprejmuită, neasigurată şi cu cheile în contact şi a sustras-o, pentru a de deplasa în localitatea de domiciliu.

B.L. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea