Moş Crăciun a ajuns şi la Casa Judeţeană de Pensii Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Prin grija conducerii Casei Judeţene de Pensii Alba – a directorului executiv Nicolae Nartea şi a directorului economic Ileana Ion, Moş Crăciun a venit ieri şi la instituţia amintită. Fiecare angajat a contribuit cu o anumită sumă de bani, din care s-au pregătit 22 de pachete care au fost dăruite copiilor şi nepoţilor salariaţilor CJP Alba. Copiii au aşteptat cu nerăbdare venirea lui Moş Crăciun, i-au spus poezii, au cântat colinde şi au primit dulciuri şi jucării. Emoţiile i-au cuprins pe cei mici şi deopotrivă pe părinţii şi bunicii care se aflau în preajma lor. Directorul Nicolae Nartea i-a asigurat pe copii că anul viitor Moş Crăciun va veni iarăşi la Casa Judeţeană de Pensii Alba. Criza economică pe care o traversăm nu ne poate face să uităm de tradiţii, de colinde şi de atmosfera de sărbătoare pe care o simţim cu toţii când se apropie Crăciunul. (A.D.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

rosca 23 decembrie 2010 at 18:00

Dac cumva nu stiti stimati pdl’isiti aflati la conducerea temporara a acestei case de pensii, cei mai multi pensionari nu au primit inca pensiile si probabil le vom primi dupa SFANTUL CRACIUN !
VA DORIM SA AVETI PARTE VOI SI FAMILIILE VOASTRE DE UN CRACIUN TRIST SI NEPREGATIT ASA CUM AVGEM SI NOI CEI RAMASI FARA BANI IN PRAG DE SARBATORI !
DORIM SA AVETI SI VOI UN CRACIUN LA FEL DE AMATIR CA MAJORITATEA CETATENILOR TARII, CARE SPERAM SA VA SCHIMBE IN PRIMAVARA ASTA !

pensionar 24 decembrie 2010 at 16:09

PACAT CA ADEVERINTA MEA NU A FOST CALCULT PENTRU CALCULAREA PUNCTULUI DE PENSIE DE SI E DEPUS PE LUNA OCTOMBRIE 2010.ERA BUNE DE MOSU SE GANDEA SI LA NOI PENSIONARI.

Comentariile sunt oprite