Rămâi conectat

Cultură Educație

Mor cu dreptatea în mână!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mă numesc Otveş Marin şi locuiesc în Alba Iulia, str. Livezii, nr.65, bloc 4, ap. 46 şi mă adresez dumneavoastră cu o rugăminte. Am o moştenire în Bucerdea Grânoasă, 50 de hectare de teren arabil, e vorba de pământul rămas de la tata. De 4 ani de zile mă judec, în prima fază cu administraţia locală din Crăciunelu de Jos, ulterior cu primăria din Bucerdea Grânoasă, pentru a-mi primi pământul, pentru a fi pus în posesie, dar nu am reuşit. Am o sentinţă definitivă de punere în posesie pe cele 50 de hectare, emisă de Tribunalul Alba în data de 26 februarie 2010 (Decizie civilă 208/2010), dar nici în ziua de azi şefii administraţiei locale din Bucerdea Grânoasă nu au catadicsit să-mi dea pământul care-mi aparţine. Primarul din comuna Bucerdea Grânoasă, Ioan Aldea, mi-a făcut o ofertă de a primi în locul celor 50 de hectare teren arabil 70 de hectare păşune, motivând că nu mai este teren arabil disponibil pe raza comunei. Am acceptat oferta, dar totul nu a fost decât o minciună, pentru că primarul nu s-a ţinut de cuvânt. Mi-a spus recent că nu a reuşit să mă pună în posesie pentru că n-ar fi de acord consilierii locali să treacă cele 70 de hectare de păşune din proprietatea publică în proprietate privată. Nu ştiu dacă spune adevărul, dar stau şi mă întreb: eu ce să fac, mor cu dreptatea în mână?!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia, locul III la Concursul național ”Produse și preparate ecologice”, secțiunea Concurs de filmulețe cu tematica “Traiul verde de acasă” Elevii Colegiului Economic,, Dionisie Pop Marțian „Alba Iulia au câștigat locul III la Concursul național ,,Produse și preparate ecologice,, la secțiunea IV: Concurs de filmulete cu tematica „Traiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea