// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mor cu dreptatea în mână!

Mă numesc Otveş Marin şi locuiesc în Alba Iulia, str. Livezii, nr.65, bloc 4, ap. 46 şi mă adresez dumneavoastră cu o rugăminte. Am o moştenire în Bucerdea Grânoasă, 50 de hectare de teren arabil, e vorba de pământul rămas de la tata. De 4 ani de zile mă judec, în prima fază cu administraţia locală din Crăciunelu de Jos, ulterior cu primăria din Bucerdea Grânoasă, pentru a-mi primi pământul, pentru a fi pus în posesie, dar nu am reuşit. Am o sentinţă definitivă de punere în posesie pe cele 50 de hectare, emisă de Tribunalul Alba în data de 26 februarie 2010 (Decizie civilă 208/2010), dar nici în ziua de azi şefii administraţiei locale din Bucerdea Grânoasă nu au catadicsit să-mi dea pământul care-mi aparţine. Primarul din comuna Bucerdea Grânoasă, Ioan Aldea, mi-a făcut o ofertă de a primi în locul celor 50 de hectare teren arabil 70 de hectare păşune, motivând că nu mai este teren arabil disponibil pe raza comunei. Am acceptat oferta, dar totul nu a fost decât o minciună, pentru că primarul nu s-a ţinut de cuvânt. Mi-a spus recent că nu a reuşit să mă pună în posesie pentru că n-ar fi de acord consilierii locali să treacă cele 70 de hectare de păşune din proprietatea publică în proprietate privată. Nu ştiu dacă spune adevărul, dar stau şi mă întreb: eu ce să fac, mor cu dreptatea în mână?!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

2 Răspunsuri la Mor cu dreptatea în mână!

 1. florin 04.11.2010 la 9:33

  deci e foarte simplu.

  nu uitati ca legea retrocedarilor a fost facuta la presiunea udmr, pentru a reprimi cladiri si terenuri dinainte de 89, adica pentru a reprimi cladirile si terenurile din perioada dualismului de la 1868 incoace.

  dar porcii de guvernanti romani au votat o lege pur si simplu cu ochii inchisi nestiind consecintele, si anume ca si multi romani si multe familii boieresti au fost deposedate ilegal de comunisti.

  astfel ca mai sunt o multime de cazuri ca cel prezentat aici.

  deci domnule, cu hotii astia nu rezolvi nimic.

  nu mai negocia nimic si da-i in judecata la curtea europeana pentru drepturile omului pentru ca numai de asta le este frica.

  luati-va un avocat bun si dati-i in judecata la CEDO

 2. simi 04.11.2010 la 21:51

  daca ceva merge prost in tara asta e nepasarea aceasta a tuturora ,cu toi sintem vinovati,tacem si ne vaietam cu toti ca niste babe in timp ce asti pe care ii tot votam fura tot ce prind;DACA AM LUA POZITIE CU TOTI LUCRURILE SE VOR SCIMBA dar cum tacem astia isi fac traba,asa ca nea marine noi le permitem sa faca ce fac si guvernului si justiteisi nu se tem decit de furia poporului