Mor cu dreptatea în mână!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mă numesc Otveş Marin şi locuiesc în Alba Iulia, str. Livezii, nr.65, bloc 4, ap. 46 şi mă adresez dumneavoastră cu o rugăminte. Am o moştenire în Bucerdea Grânoasă, 50 de hectare de teren arabil, e vorba de pământul rămas de la tata. De 4 ani de zile mă judec, în prima fază cu administraţia locală din Crăciunelu de Jos, ulterior cu primăria din Bucerdea Grânoasă, pentru a-mi primi pământul, pentru a fi pus în posesie, dar nu am reuşit. Am o sentinţă definitivă de punere în posesie pe cele 50 de hectare, emisă de Tribunalul Alba în data de 26 februarie 2010 (Decizie civilă 208/2010), dar nici în ziua de azi şefii administraţiei locale din Bucerdea Grânoasă nu au catadicsit să-mi dea pământul care-mi aparţine. Primarul din comuna Bucerdea Grânoasă, Ioan Aldea, mi-a făcut o ofertă de a primi în locul celor 50 de hectare teren arabil 70 de hectare păşune, motivând că nu mai este teren arabil disponibil pe raza comunei. Am acceptat oferta, dar totul nu a fost decât o minciună, pentru că primarul nu s-a ţinut de cuvânt. Mi-a spus recent că nu a reuşit să mă pună în posesie pentru că n-ar fi de acord consilierii locali să treacă cele 70 de hectare de păşune din proprietatea publică în proprietate privată. Nu ştiu dacă spune adevărul, dar stau şi mă întreb: eu ce să fac, mor cu dreptatea în mână?!

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

florin 4 noiembrie 2010 at 9:33

deci e foarte simplu.

nu uitati ca legea retrocedarilor a fost facuta la presiunea udmr, pentru a reprimi cladiri si terenuri dinainte de 89, adica pentru a reprimi cladirile si terenurile din perioada dualismului de la 1868 incoace.

dar porcii de guvernanti romani au votat o lege pur si simplu cu ochii inchisi nestiind consecintele, si anume ca si multi romani si multe familii boieresti au fost deposedate ilegal de comunisti.

astfel ca mai sunt o multime de cazuri ca cel prezentat aici.

deci domnule, cu hotii astia nu rezolvi nimic.

nu mai negocia nimic si da-i in judecata la curtea europeana pentru drepturile omului pentru ca numai de asta le este frica.

luati-va un avocat bun si dati-i in judecata la CEDO

Comentariile sunt oprite