Mopediști cu dosare penale pe drumurile din județ. Doi tineri din Săliștea au fost sancționați de oamenii legii pentru abateri de la normele rutiere

Doi tineri, dintre care unul minor, ambii din comuna Săliștea, au fost depistați de polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce se deplasau pe drumurile publice cu mopede, cu toate că aceștia nu dețineau permise de conducere, iar în cazul unuia dintre ei, nu avea nici mopedul înmatriculat sau înregistrat.

La data de 12 august 2019, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din comuna Săliștea, în timp ce circula cu un moped, pe raza comunei, fără a deține permis de conducere penrtu nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Tot ieri, în jurul orei 18.15, a fost depistat un minor de 17 ani, din comuna Săliștea, în timp ce circula cu un moped, pe raza localității Sălișea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...