Monitorizarea GPS, una dintre cele mai utilizate aplicații de către companiile de transport din județul Alba

Companiile de transport sunt în general mediile de afaceri care se află în permanență în căutarea de soluții care sa le ofere eficiență și o optimizare cât mai propice a costurilor. De-a lungul timpului aceste companii au avut acces la numeroase aplicații și dispozitive, însă statisticile recente au scos la iveală faptul că aplicațiile care utilizează monitorizarea GPS sunt din ce în ce mai utilizate de către companiile de transport din județul Alba, fiind considerate de către administratorii acestor companii drept aplicații indispensabile.

multifleetCele mai multe companii de transport apelează la o astfel de aplicație din pricina faptului că acestea permit o administrare mult mai eficientă a întregii flote de mașini și în plus este și extrem de ușor de utilizat conform administratorilor de astfel de companii. Acestea însă sunt doar câteva dintre motivele care au dus la o creștere considerabilă a căutărilor online pe cuvinte cheie precum gps auto, management flotă online sau monitorizare auto, astfel că spre deosebire de anul 2015, aceste cuvinte sunt căutate cu aproximativ 50% mai frecvent. Se poate oberva totodată faptul că cel mai mare număr de astfel de căutări se realizează în Alba Iulia cu un procent de 35%, respectiv Sebeș cu 12,5%.

ELIT

„Monitorizarea auto este fără îndoiala un aspect deosebit de important pentru orice companie de transport având în vedere că acestea ne dau posibilitatea de a alege cele mai bune rute, astfel încât fiecare companie de profil să își poată optimiza costurile aferente consumului de combustibil mult mai bine. Totodată, aceste aplicații oferă companiilor toate informațiile necesare cu privire la cursa pe care o realizează un angajat, oferind detalii precum timpul în care s-a efectuat o livrare, dacă șoferul s-a abătut sau nu de la ruta prestabilită pe parcursul unei livrări, dar și alte detalii deosebit de importante prin intermediul căreia o companie poate determina rapid și eficient aspectele care au dus la generarea unor costuri adiționale nejustificate” a declarat Adrian Dinca, General Manager Auto3P Romania – Multifleet.ro .

Un alt factor care a dus la o creștere a cererilor pentru astfel de aplicatii se datorează și diversificării considerabile a numărului de autovehicule special destinate transportului de marfă. La finele anului 2015, în județul Alba existau aproximativ 16649 de astfel de autovehicule, dintre care 7895 aparțineau exclusiv persoanelor fizice. Conform specialiștilor în statistică, numărul de astfel de autovehicule va continua să crească pe întreg parcursul anului curent.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...