Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Monica Macovei vine, sâmbătă, la Alba Iulia, pentru lansarea Partidului M10

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de “politicieni” din județul Alba sar în această perioadă dintr-o barcă în alta, în căutarea unui loc călduț sau a unei funcții. DNA-ul nu mai contenește să ne arate că partidele vechi, care ne conduc de mai bine de 25 de ani, nu sunt capabile sau dornice de schimbare.

M10 este un partid de tip grassroots, pornit de la oameni – majoritatea fără apartenență politică până în prezent. M10 a pornit din nevoia de a schimba modul de a face politică, prin schimbarea oamenilor implicați.

Dorim să promovăm oameni integri și competenți – suntem singurul partid al căror candidați sunt validați de comisii de integritate independente, deciziile lor fiind obligatorii pentru conducerea politică. Reforma clasei politice trebuie să se contureze și în Alba Iulia.

Am început deja, cu un grup de tineri realizați profesional, onești, ce au voința de a-și pune ideile și puterea de muncă în folosul concetățenilor. Căutăm în permanență oameni capabili, care înțeleg că o administrație publică mai eficientă și mai puțin coruptă este un beneficiu pentru noi toți.

Vă invităm să ne cunoașteți, sâmbătă, 16 aprilie 2016, ora 11.00, la Hotel Transilvania. Vor fi alături de noi președintele M10 – Monica Macovei și secretarul general Eduard Wagner, precum și colegi din alte filiale din țară. Vom prezenta echipa din Alba Iulia, candidații actuali, precum și proiectele pe care le vom propune pentru Alba Iulia.

Comunicat de presă

Ciprian Cucu, președinte M10 Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea