Rămâi conectat

Curier Județean

Modificarea Regulamentului pentru acreditarea jurnaliștilor, pe ordinea de zi a ședinței CL Ocna Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Ocna Mureș sunt convocați, joi, 25 octombrie, la ședința ordinară ce va avea loc la primăria oraşului. Printre cele 10 proiecte aflate pe ordinea de zi se află și cel privind Regulamentului de acreditare a jurnaliștilor, regulament ce, prin unele dintre condițiile impuse, a provocat nemulțumiri în rândul reprezentanților mass-media și a intrat în atenția Prefecturii Alba care a solicitat modificarea lui.

Iată ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de Hotărâre privind aprobarea înscrierii în domeniul privat al oraşului Ocna Mureş a imobilului înscris în CF nr. 71383 cu număr top 1210/1/8/24/1/2 în suprafaţă de 956 mp, situat administrativ în Ocna Mureş, Aleea Independenţei în spatele blocului 23, jud. Alba, parcelarea acestui imobil în două parcele şi anume: parcela nr. 1 cu nr. top 1210/1/8/24/1/2/1-alei, spaţii verzi şi teren construibil în suprafaţă de 902 mp şi parcela nr. 2 cu nr. top 1210/1/8/24/1/2/2-curţi, construcţii în suprafaţă de 54 mp.

2. Proiect de Hotărâre privind acordarea unor facilităţi fiscale S.C. Persida S.R.L.: încetarea contractului de concesiune nr. 2740/24.03.2003 încheiat între oraşul Ocna Mureş şi S.C. Persida S.R.L. din Ocna Mureş.

3. Proiect de Hotărâre privind exprimarea acordului de preluare în domeniul public al oraşului Ocna Mureş a podului de cale ferată peste râul Mureş, linia Războieni – Uioara în vederea redeschiderii traficului.

4. Proiect de Hotărâre privind alocarea din bugetul local a sumei de 13.150 lei pentru desfăşurarea Festivalului Interjudeţean de folclor „Mureş pe marginea ta”.

5. Proiect de Hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice pentru furnizarea de „Produse de iluminat festiv” pentru sărbătorile de iarnă – sisteme de iluminat.

6. Proiect de Hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice pentru „Lucrări de reparaţii şi amenajare clădire Primărie”.

7. Proiect de Hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice pentru „Lucrări de alimentare cu energie electrică a blocului 6 ABC din oraşul Ocna Mureş”.

8. Proiect de Hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice pentru „Modernizare sistem termic la Policlinica Spitalului orăşenesc Ocna Mureş”.

9. Proiect de Hotărâre privind modificarea şi completarea anexei HCL 131/27.09.2012 privind aprobarea Regulamentului pentru acreditarea ziariştilor la Primăria oraşului Ocna Mureş.

10. Proiect de Hotărâre privind parcelarea imobilului „teren construibil” proprietate privată a oraşului Ocna Mureş, în suprafaţă de 250 mp, situat administrativ în oraşul Ocna Mureş, strada Dâmbului nr. 39, jud. Alba, înscris în CF nr. 71243 Ocna Mureş (provenită din conversia de pe hârtie a CF nr. 3907) cu nr. top 1454/135, în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea