Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mobilizare de sărbători, la IPJ Alba – peste 83.000 de lei – valoarea amenzilor aplicate în 5 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 9 – 14 aprilie a.c., cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului, poliţiştii din Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru. Peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

În cele 5 zile au fost constatate un număr total de 24 de infracţiuni, din care 9 de natură judiciară, două de evaziune fiscală şi 13 la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea au fost aplicate 422 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 83.798 lei, din care 19 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 53 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi 350 la actele normative ce reglementează circulaţia pe drumurile publice. Au fost reţinute 25 de permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

A fost depistată o persoană urmărită, iar poliţiştii de la rutieră au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 5 accidente rutiere cu victime, soldate cu rănirea a 8 persoane.

În această perioadă poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţie locală. Nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice iar cetăţenii s-au bucurat în linişte de Sărbătoarea Învierii Domnului”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea