Mircea Trifu: Visul meu este ca pădurea Mamut din Alba Iulia să devină parc național – VIDEO

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Candidatul independent la Primăria Alba Iulia Mircea Trifu a declarat, recent, că una dintre dorințele sale este ca pădurea Mamut din Alba Iulia să devină parc național, el arătându-se nemulțumit că nu este foarte bine protejată.

Mircea Trifu02

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mircea Trifu a opinat că pădurea Mamut are o valoarea inestimabilă și ar putea fi mai bine protejată de cei care o păstoresc.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mircea Trifu, care a pornit în cursa pentru Primăria Alba Iulia cu o bicicletă achiziționată din talcioc, și-a cumpărat, tot din târgul de vechituri, un Suzuki Samurai care îi este util în perioada din campania electorală și cu care vrea să parcurgă aleile ce brăzdează pădurea Mamut din Alba Iulia.

El a arătat că are nevoie de această mașină, pentru a ajunge pe toate drumurile municipiului Alba Iulia, cu scopul de a inventaria situația lor juridică, pentru a vedea câte sunt asfaltate și câte locuințe au nevoie de utilități, apă, gaz etc.

Trifu a declarat că a ales această mașină și datorită numelui ”Suzuki Samurai”, el arătând că vrea să se ghideze în campanie, și nu numai, după spiritul samurai.

”Știm, samuraii aveau spirit înclinat spre dreptate, spre onoare. Nu o să vedeți în campania electorală atacuri, din partea mea, la persoana cuiva”, a spus Trifu.

Mircea Trifu01

El a arătat că mașina îi este utilă și pentru a ajunge pe drumurile accidentate, adiacente șoselei de centură a municipiului Alba Iulia, în vederea identificării unor zone care pot fi transformate în parcuri industriale.

”Cea mai mare problemă a albaiulienilor este lipsa locurilor de muncă. Avem nevoie, la Alba Iulia, de parcuri industriale pentru a atrage investitorii”, a adăugat Trifu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

gigi 25 aprilie 2016 at 16:19

Omu asta e un idiot. Pe langa faptul ca el aparent gaseste probleme, si ia parte la dezbateri electorale in parcuri, nu are absolut nici o solutie pt absolut nimic. Autismul e o boala teribila.

pilu 25 aprilie 2016 at 18:45

Tov. Samurai (Trifu), samuraiul era servitorul unui nobil.
Acesta putea sa ucida fara sa dea socoteala fata de persoane inferioare lui (barbat, femeie, copil) chiar si pentru a-si incerca taisul sabiei.
Spre a evita umilinta (infrangerea) samuraiul isi facea harachiri.
Samuraiul trebuia neaparat sa stie sa cante la un instrument muzical.
Ei, acum mai vrei sa mai fi samurai ? Cum stai cu spiritul ?

Altul 26 aprilie 2016 at 13:13

Dar, cu „spritzul”?

dolfi 25 aprilie 2016 at 19:14

parc national? pai si unde-si vor mai face hotii viloaie de prost gust? de unde se va mai fura lemn ca pana acum?

!? 25 aprilie 2016 at 19:41

Poti sa nu mai bati moneda pe parcurile industriale? La ultima bursa a locurilor de munca a batut vantul. Nu, nu de oferte, ci de forta de munca…

Adi 26 aprilie 2016 at 7:15

A bătut vântul pt ca toți angajatorii vor să angajeze doar acei indivizi care sunt dispuși să lucreze pe 750 de lei. De aia a bătut vântul…

Altul 26 aprilie 2016 at 13:15

Gaseste tu „unii”, care vor sa-i angajeze, cu cel putin 750€/luna, si atunci mai discutam!

Mircea Trifu 26 aprilie 2016 at 20:40

DA,despre asta e vorba…Salariile sunt prea mici iar companiile sunt si mai mici…Solutia e sa realizam platforme industriale pentru industria usoara si aduse companii mari la ALBA IULIA

!? 26 aprilie 2016 at 21:11

Si ce faci? Ii chemi pe investitori si ii intrebi cat dau la salar si daca tu te satisfac ii dai afara din primarie? Cat despre cum sunt companiile din oras, tin sa te informez ca esti PROST informat. Compania de portelan Apulum e cea MAI MARE DIN EUROPA si Compania Supremia e cea MAI MARE DIN S-E EUROPEI. Daca chiar esti adevaratul Mircea Trifu, iti transmit pe aceasta cale ca am sa TAXEZ orice asemenea abureli si baliverne prin care incerci sa manipulezi lumea!

Comentariile sunt oprite