Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: Visul meu este ca pădurea Mamut din Alba Iulia să devină parc național – VIDEO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul independent la Primăria Alba Iulia Mircea Trifu a declarat, recent, că una dintre dorințele sale este ca pădurea Mamut din Alba Iulia să devină parc național, el arătându-se nemulțumit că nu este foarte bine protejată.

Mircea Trifu a opinat că pădurea Mamut are o valoarea inestimabilă și ar putea fi mai bine protejată de cei care o păstoresc.

Mircea Trifu, care a pornit în cursa pentru Primăria Alba Iulia cu o bicicletă achiziționată din talcioc, și-a cumpărat, tot din târgul de vechituri, un Suzuki Samurai care îi este util în perioada din campania electorală și cu care vrea să parcurgă aleile ce brăzdează pădurea Mamut din Alba Iulia.

El a arătat că are nevoie de această mașină, pentru a ajunge pe toate drumurile municipiului Alba Iulia, cu scopul de a inventaria situația lor juridică, pentru a vedea câte sunt asfaltate și câte locuințe au nevoie de utilități, apă, gaz etc.

Trifu a declarat că a ales această mașină și datorită numelui ”Suzuki Samurai”, el arătând că vrea să se ghideze în campanie, și nu numai, după spiritul samurai.

”Știm, samuraii aveau spirit înclinat spre dreptate, spre onoare. Nu o să vedeți în campania electorală atacuri, din partea mea, la persoana cuiva”, a spus Trifu.

Mircea Trifu01

El a arătat că mașina îi este utilă și pentru a ajunge pe drumurile accidentate, adiacente șoselei de centură a municipiului Alba Iulia, în vederea identificării unor zone care pot fi transformate în parcuri industriale.

”Cea mai mare problemă a albaiulienilor este lipsa locurilor de muncă. Avem nevoie, la Alba Iulia, de parcuri industriale pentru a atrage investitorii”, a adăugat Trifu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea